12okt19:00Jeannet Ulrikkeholm fortæller om den folkekære digter Halfdan Rasmussen

Arrangement detaljer

Kom til et festligt arrangement i særklasse serveret med humor og energi. Et musikalsk foredrag om Halfdan Rasmussens liv og forfatterskab.

Jeannet Ulrikkeholm vil fortælle om den folkekære og underfundige digter. Hun vil synge og spille, og lede fællessangen. Jeannet er kendt for at tale, synge og formidle på en måde, der engagerer publikum.

Hun er særdeles veluddannet bl.a. som sanger og musiker. Jeannet spiller cello, guitar og lut. Hun skriver bøger – både skønlitterære og lærebøger. Hun underviser og hun holder foredrag og meget, meget mere.

Næsten alle kender Halfdan Rasmussens skønne børnesange og rim. Han skrev både for børn og voksne og også alvorlige sange, som er særdeles tankevækkende. Halfdan Rasmussen har mange sange med i Højskolesangbogen.

Vidste du at han både har været minearbejder i Tyskland og at han har været aktiv i Modstandsbevægelsen? Hvordan var hans forhold til Benny Andersen? Det bliver spændende at komme bag om forfatteren og synge nogle af hans sange.

Vi kan glæde os til et festligt program, hvor der er plads til eftertanke. Der kan købes kaffe, vand, vin og øl i pausen.

Kom glad, syng med og gå endnu gladere hjem.

Entré 50 kr. ved indgangen – MobilePay er muligt.

more

Tid

(Torsdag) 19:00(GMT+02:00)

Sted

Vissenbjerghus

Vestergade 4