Vissenbjerg Lokalhistorisk Forening og Arkiv

Aktivitetskalender

Fotoudstilling i Arkivet. Maj måned

Fotoudstilling i Arkivet. Røverfesterne gennem mange år. Kæmpe samling af billeder samt film om Røverfesterne. Åbent hver lørdag kl. 10 – 12 og torsdag kl. 14 – 16. Alle er velkomne.

Byvandring i Magtenbølle, Torsdag den 6. juni kl. 19.00

Byvandring i Magtenbølle. (Med tilmelding) Med fokus på Enggården og en særlig mindesten. Vi besøger ”Sulelængen”, hvor Ingrid og Jørgen viser gården frem og fortæller om renoveringen gennem 30 år. Der bydes på kaffe og kage i anledning af 10 års jubilæum i foreningen ”Sulelængens venner”. Tilmelding efter ”først til mølle” til magtenboelle@gmail.com eller tlf. 2961 5859

Udflugt for medlemmer til Tirpitz/Blåvand , Lørdag den 14. september kl. 8.30

Udflugt for medlemmer til Tirpitz/Blåvand. Kanonbunkeren med udstillinger om ”Den Skjulte Vestkyst”, ”Det magiske rav” og Atlantvolden. Pris 350 kr. der dækker bus, morgenkaffe, entre, audio-guide og middag inkl. øl/vand. Tilmelding fra søndag den 1. september kl. 9.00 på tlf. 64 47 16 00 efter ”Først til mølle princippet”.

Løgnehistorier, Torsdag den 17. oktober kl. 19.30

”Løgnehistorier” ved Kåre Johannessen- et humoristisk foredrag om historiske fortællinger, der er så spændende, at vi glemmer, det er løgn. Kåre er cand.mag. i historie, har skrevet både romaner og historiske bøger. Er en livlig, humoristisk og formidabel historiefortæller med glimt i øjet og et muntert sprog. Kendt fra TV og quiz om historien. Entre inkl. kaffe og kage 40 kr. for medlemmer, 60 kr. for andre.

Arkivernes Dag, Lørdag den 9. november kl. 10 – 12

Arkivernes Dag Åbent hus i arkivet. Kom og besøg os!

Bemærk: enkelte af vore aktiviteter er kun for medlemmer af Vissenbjerg Lokal Historisk Forening. Medlemskab kan dog købes
i Lokalhistorisk Arkiv i åbningstiden eller i forbindelse med vore arrangementer.

Sidst opdateret den 27. maj 2024 af vbkf