Vissenbjerg Lokalhistorisk Forening og Arkiv

Aktivitetskalender

Ordinær generalforsamling for medlemmer. Torsdag den 22. februar kl. 19.30

Generalforsamling i Lokalhistorisk Forening og Arkiv

Torsdag den 22. februar kl. 19.30: Ordinær generalforsamling for medlemmer. Efter generalforsamlingen: ”Vissenbjerg Sogns historie i ord og billeder” Foredrag ved John Jakobsen. Der serveres kaffe og lagkage.

Det fynske sindelag oplevet af en vendelbo. Torsdag den 11. april kl. 19.30

Det fynske sindelag oplevet af en vendelbo”. Foredrag ved biskop emeritus Kresten Drejergaard. Entre inkl. kaffe og kage 40 kr. for medlemmer, 50 kr. for andre.

Fotoudstilling i Arkivet. Maj måned

Fotoudstilling i Arkivet. Røverfesterne gennem mange år. Kæmpe samling af billeder samt film om Røverfesterne. Åbent hver lørdag kl. 10 – 12 og torsdag kl. 14 – 16. Alle er velkomne.

Byvandring i Magtenbølle, Torsdag den 6. juni kl. 19.00

Byvandring i Magtenbølle. (Med tilmelding) Med fokus på Enggården og en særlig mindesten. Vi besøger ”Sulelængen”, hvor Ingrid og Jørgen viser gården frem og fortæller om renoveringen gennem 30 år. Der bydes på kaffe og kage i anledning af 10 års jubilæum i foreningen ”Sulelængens venner”. Tilmelding efter ”først til mølle” til magtenboelle@gmail.com eller tlf. 2961 5859

Udflugt for medlemmer, Lørdag den 14. september

Udflugt for medlemmer. Sted og fordelagtig pris oplyses senere.

Løgnehistorier, Torsdag den 17. oktober kl. 19.30

”Løgnehistorier” ved Kåre Johannessen- et humoristisk foredrag om historiske fortællinger, der er så spændende, at vi glemmer, det er løgn. Kåre er cand.mag. i historie, har skrevet både romaner og historiske bøger. Er en livlig, humoristisk og formidabel historiefortæller med glimt i øjet og et muntert sprog. Kendt fra TV og quiz om historien. Entre inkl. kaffe og kage 40 kr. for medlemmer, 60 kr. for andre.

Arkivernes Dag, Lørdag den 9. november kl. 10 – 12

Arkivernes Dag Åbent hus i arkivet. Kom og besøg os!

Bemærk: enkelte af vore aktiviteter er kun for medlemmer af Vissenbjerg Lokal Historisk Forening. Medlemskab kan dog købes
i Lokalhistorisk Arkiv i åbningstiden eller i forbindelse med vore arrangementer.

Sidst opdateret den 18. februar 2024 af vbkf