10mar19:00Syng dig Glad med Bertel Haarder

Arrangement detaljer

Fredag den 10. Marts 2023 kl. 19.00,

Store sal på Vissenbjerghus

Entré 50 kr.

”Ordentlighed, tillid, frihed og fællesskab, kultur og kærlige krav.” Det er nøglebegreber for Bertel Haarder. De ord centralt på hans hjemmeside.

Bertel Haarder har et imponerende CV med et utal af ministerposter, formandsposter og udmærkelser.

Og nu kommer han og synger med os d. 10. marts kl. 19!  Måske får vi også nogle anekdoter fra hans lange liv i dansk politik?

Når vi glæder os til at byde Bertel Haarder velkommen til ’Syng dig Glad’ i Vissenbjerg, er det på grund af hans stærke tilknytning til højskolen og højskolesangbogen, hvor han selv også har en sang med. Desuden er han mester i lejlighedssange, som nok kan spidde en kollega.

Til daglig mødes vi ca. 80 sangglade mennesker hver fredag formiddag i Vissenbjerghus, og det er gratis. Men når Bertel Haarder kommer, flytter vi det til om aftenen kl. 19. I entreen er inkluderet en kop kaffe. Øl/vand og vin kan købes for 15 kr.

’Church of Love’ og ’Vissenbjerg Borger og Kulturforening’ har lovet at giver en hånd med til det praktiske. Tak til dem og også tak til ”den gamle garde” fra aktivitetsudvalget, som altid står bi, så det er en fornøjelse at arrangere sådan en aften.

Alle er velkomne.

Vel mødt

”Syng dig Glad” i Vissenbjerg v. Rie Fast

 

 

 

more

Tid

(Fredag) 19:00(GMT+01:00)

Sted

Vissenbjerghus

Vestergade 4